24 Mayıs 2018 Perşembe

BURÇLARDA AYAKKABI MODELLERİ

         
BURÇLARDA AYAKKABI MODELLERİ ile ilgili görsel sonucu

                    BURÇLARDA AYAKKABI MODELLERİ
  Koç burcu 
Koç burcu, hareketli olduğu için farklı spor ayakkabıları çok yakışır. Renkli ayakkabılarla şık kombinler yapabilir.
Boğa burcu
Her zaman seksi görünen boğa burcuna en çok yakışan ayakkabı platfrom topuklardır. Gece gezmelerinde parlak ayakkabılar tercih edebilir.
İkizler burcu Rahat olan ikizlere bantlı sandalet modelleri ve bağcıklı ayakkabılar çok yakışır. Ayakkabılarını elbise ve eteklerle kombinleyebilir.
Yengeç burcu 
Romantik olan yengeçlere ince topuklu ve ince bantlı modeller yakışır. Tabii ki bu şık ayakkabıları dizaltı etek ve elbiselerle kombinlemesi gerekir.
Aslan burcu
Her yerde ihtişamını belli eden aslan burcuna en uygun ayakkabı cesur ve gösterişli olanlardır. Rugan veya birkaç renkli ayakkabılar harika olacaktır.
Başak burcu 
Detaycı olan başak burcuna klasik kesimli ayakkabılar çok yakışır. Hafta sonları ise rahatça yürümesini sağlayacak düz tabanlı ayakkabılar uygun olur.
Terazi burcu
Hem rahat hem de seksi hissettiren ayakkabılar terazi burcu için biçilmiş kaftandır. Bilekte biten botlar veya dizüstü çizmeler örnek olarak gösterilebilir.
Akrep burcu 
Seksi olan akrep burcuna cazibeli ve gösterişli ayakkabılar yakışır. Özellikle yüksek topuklu ve diz üstü çizmeler onlara göredir. Akrep burcu, yatak odasında bile bu ayakkabıları giyebilir!
Yay burcu 
Eğlenceli ve rahat olan yay burcuna renkli ve rahat ayakkabılar yakışır. Ancak bazen kendini çekici hissetmek ister, işte o zaman tercihi sivri burunlu topuklu ayakkabılar olmalıdır.
Oğlak burcu 
Oğlak burcu için ayakkabının hem şık hem de rahat olması önemlidir. Bu yüzden bu burca modern ve klasik arasındaki ayakkabılar yakışır.
Ä°lgili resimKova burcu 
Hayal gücü bir hayli yüksek olan kova burcuna bazen askeri botlar bazen de özel tasarım topuklu ayakkabılar yakışır. Tarzıyla fark yaratmak isteyen Kova burcu, en özel parçaları eliyle koymuş gibi bulabilir.
MAVÄ° RENKLÄ° PLATFORMAYAKKABILAR ile ilgili görsel sonucuBalık burcu

Ne tarz olursa olsun ayakkabının rahat olması balık burcu için çok önemlidir. Bu nedenle az topuklu ayakkabılar bu burç için idealdir. Dolgu topuklu ayakkabılar da balık burcu için uygundur.

BURÇLARDA İŞ HAYATI


Ä°lgili resim

                      
                BURÇLARDA İŞ HAYATI

İş Yerinde Burçların Uyumu Nasıldır? 

Profesyonel alanda uyum her burç için ayrıdır. Bu uyumu yakalayabilmek için her burcun 10. Evine dikkat edilmesi gerekmektedir. Genel zodyak kuşağı ve 10. Ev, büyük gelişmelerin gerçekleştiği alanları bize anlatır. Her burcun işe bakış açısı, çalışma biçimi ve ekip halinde çalışmaya yaklaşımı farklı olduğundan iş yerinde herkesin herkesle anlaşması çok zordur. Yine de en iyi uyumu yakalamak astrolojiye göre mümkün.


Ä°lgili resim

  KOÇ

Koçların anlaşmakta zorluk çektikleri toprak burçları : Boğa, Başak ve Oğlak. Koçlar için bu burçlar çok sakin ve yavaştır. Ama onlarla olan işbirliğinizden sağlam temelli işler çıkacaktır. Özellikle zamanında bir işi bitirmek ya da dosya işleri gibi durumlar gibi.
Ateş burcundan olanlarla bambaşka bir uyum : Sorumluluk sahibi olacağını hissettiren Aslanve özellikle insan ilişkilerinde sizin en büyük yardımcınız Yaylar. Bu iki burç zorluklara karşı mücadelede ve harekete geçmeniz için gerekli motivasyonda hep size destek çıkarlar. Yalnız bu işbirliğinde herkesin egosunu bir yana bırakması ve güç oyunlarından vazgeçmesi gerekmektedir. Şartlarınızı ve gelecekteki planlarınızı en baştan ve dürüstçe konuşursanız, çalışırken çok rahat edebilirsiniz.
Hava burçlarıyla iletişim ön planda : İkizler veya Kova. Bu burçlar çok iyi konuşmacı olduklarından ticari işlerde ikizlerle iyi anlaşacağınız kesin. Teknolojik ve yeniliklerle ilgili konularda ise kovanın fikirlerine ve değişik bakış açısına ihtiyacınız olacak.
Su gurubuyla iş ilişkilerinde dikkat : Yengeç, akrep ve balık, arkadaş olarak anlaşsanız da profesyonel olarak onları çok hassas olduklarını ve duygularını işlerine karıştırdıklarını düşünebilrisiniz. Uzun süreli iş hayatında ise koçların yengeç ve akreplerle uyum sağladıkları söylenebilir. Onlara bir şans verin.
>>> Koçlara uygun meslekler : Lider, asker, bankacı, yazar, şair, yönetmen, reklamcı

 BOĞA

Su grubuyla mükemmel partnerlik : Yengeç ve Balıklarla iyi anlaşacağınız ve grup içi çalışmalarda iyi bir partner olacağınız kesin. Akrep ise yaratıcılık yönünü konuşturarak sizi verimli ve iyi bir iş birliği yaratacaktır.

Ateş grubu burçlarıyla karşıtlık dolu ilişkiler : 
Koç, Aslan ve Yay. Onlarla geçirdiğiniz günlerde ya sabır çekebilirsiniz. Fakat farklı görüşlerden çıkan fikirlere de ihtiyacınız var ise ateş grubu biriyle çalışmanızı öneririz.
Hava gurubuyla iş yerinde iyi bir ritim yakalayacağınız kesin ama onların bazen çok konuşmaması ve düşündüklerini söylememesi sizi deli edebillir.  Özellikle Kovaların yenilikçi fikirleri size başkın olmamalı. Siz daha sağlam yapılısınız, her dakika yeniliğe ve marjinal fikirlere açık değilsiniz.
>>> Boğalara uygun meslekler : Psikanalist, şarkıcı, zanaatkar, kasap, fotoğrafçı, doğa ile ilgili meslekler, mimar

  İKİZLER

 Ateş grubu burçlarıyla iyi bir bağ : Koç, Aslan, Yay burçları sizin dinamik yapınızı anlayacak ve kariyerinizdeki gelişiminiz için sizi motive edecek kişilerdir.
Hava burcu ile yeni konseptler geliştirmeye yatkınsınız. Kova ve Terazi burçlarıyla yeni projelere başlamak mantıklı ve eğlenceli olacaktır.
Toprak grubuyla ise çok iyi anlaştığınız söylenebilir. Boğa, Başak ve Oğlaklarla ciddi bir şekilde çalışmak ve işleri vaktinde teslim etmek çok kolay olacaktır.
Su burçlarıyla ise ilişkiler biraz karmaşık, yani yengeç, akrep ve balıklar ile iş yerinde çok uyumlu olduğunuz söylenemez.
>>> İkizlere uygun meslekler Gazeteci, diplomat, heykeltraş, müzisyen, iletişim meslekleri

   YENGEÇ


Su grubu burçlarıyla iyi anlaşır : Akrep ve Balıklarla iş yerinde harika ikili olacağınız bir sır değil. Bu burçlarla ortak özelliğiniz iş ahlakınızın aynı oluşu ve başkalarını da düşünmeniz.
Toprak burçları ile :  Boğa, Başak ve Akrep sizinle iyi anlaşırlar ve sağlam iş birlikleri içerisine girebileceğiniz kişilerdir.
Hava grubu burçları : İkizler, Terazi ve Kova burçlarıyla iş yerinde beraber olmak hassas bir durumu beraberinde getirir. Sizi anlamak için fazla aklı havada kaldıklarını düşünürsünüz.
Ateş grubu burçları ile ilişkileriniz de çok fazla anlaşma görülmemekte, çünkü onların anlık çıkışları ve sonradan unuttuklarını siz unutamıyorsunuz. Ve uzun süreler boyunca motivasyonunuz düşüyor. ,
>>> Yengeçlere uygun meslekler : Filozof, öğretmen, tarihçi, ticaret, modacı, edebiyatçı

   ASLAN


Ateş burçlarıyla çok iyi anlaşır: Koçlarla harekete geçmek ve işleri halledebilmek için, Yaylarla ise metot ve muhasebe konularında çok iyi anlaşırlar.
En zor uyum su burçlarıyla: balık, akrep ve yengeç ile anlaşması biraz zordur.
Hava burcu ile iyi bir uyum: İkizler ve Terazi iyi bir partner olabilirler. Kova için ise aynı şeyleri söylemek biraz zor. Çok fazla görüş ayrılığına düşebilirsiniz.
Toprak grubu ile karmaşık : Aslanlar oğlak ve başaklarla iyi anlaşırlar. Onların çalışma disiplinini sever ve saygı gösterirler. Boğalarla ise durum biraz daha farklıdır, aralarında güç sürtüşmeleri kesin yaşanacaktır.
>>> Aslanlara uygun meslekler : Yönetici, politikacı, turizm rehberi, oyuncu

   BAŞAK


Su grubu burçlarıyla iyi bir uyum : Yengeç ve Akrep ile çok iyi bir uyum yakalayabilirken, karşıt burcunuz Balık ile iş yaşamı biraz karmaşık hale gelebilir.
Toprak burçlarıyla fena değil : Boğa ve Oğlaklarla anlaşabilirsiniz eğer iş yerinde herkes yerini biliyor, oturmuş bir hiyerarşiyle çalışıyorsa.
En zor anlaştığınız hava grubu : İkizler, terazi ve Kova sizin iş yaşamınızdaki en büyük sorunlarınız. Onlarla ne kadar uğraşşanız da aynı fikirde ve ritimde olamıyorsunuz.
Ateş grubu ile aranız iyi : Koçlar ve yaylarla çalışmak eğlenceli. Onların enerjisine ihtiyacınız var. Aslanların da kendilerine olan saygı ve özgüvenine bayılıyorsunuz.
>>> Başaklara uygun meslekler : Öğretmen, dedektif, araştırmacı, akademisyen, bilim insanı, emlakcı

  TERAZİ


Teraziler etraflarında sağlam yapılı, çabucak her şeyden etkilenmeyen kişilere ihtiyaç duyarlar. Terazi burcunun gezegeni Venüstür.
Genel olarak ateş grubu burçlarıyla iyi anlaşırsınız: Özellikle Aslan burcuyla olmak üzere, Koç ve Yay burçlarıyla da iyi iş arkadaşları olabilirsiniz.

Toprak burçlarıyla zorlu bir durum söz konusu : Boğa, Başak ve Oğlak burçları sizin için en iyi iş arkadaşları olmasa da ekibinizde güven duyabileceğiniz kişilerdir.
Hava burçlarıyla iyi ikili olunabilir : En yakın iş arkadaşınızın hava burcundan yani İkizler ya da Kova olması çok normaldir. Onlarla çok iyi anlaşır, iş paylaşımını çok iyi yaparsınız. 
>>> Terazilere uygun meslekler : Estetik cerrah, psikolog, hakim, avukat, bilgi işlem.

  AKREP


Toprak grubu burçlarıyla iyi anlaşırsınız : Boğa, Başak ve Oplak sizin departmanınızı yüceltecek ve sizinle ekip olmaktan keyif alacak kişilerdir.
Ateş burçlarıyla zorlu bir süreç : Koç, Aslan ve Yay sizin için bir sonraki adımları belli olmayan, ne zaman ne yapacakları bilinmeyen ve size tam anlamıyla güven veremeyen burçlardır.
Hava burçları ile her şey karşılıklı : İkizler, Terazi ve Kova ile karşılıklı olarak iyi anlaştığınızı ve iş yerinde objektifleirnizin ve çalışma prensiplerinizin benzediğini göreceksiniz.
Su burçları en yakın dostlarınız : Balık ve yengeç burçları iş yerinde profesyonel anlamda sizi en iyi şekilde taşıyacak kişiler değilseler bile sizi en iyi anlayan, grup çalışmalarını kolaylaştıran kişilerdir. Akreplerle de iyi anlaşmanıza rağmen durum kendi burçlarınızla biraz daha karmaşıktır. Aynı ekşipte sizden bir tane daha olmasını istemezsiniz.
>>> Akreplere uygun meslekler Yazar, kaşif, uzun yol gemi kaptanı, senarist, asker, filozof

 YAY

Diğer ateş burçlarıyla harika anlaşma : Koç ve Aslan sizin iş yaşamınızdaki en iyi arkadaşlarınız. Onlarla çalışırken en verimli günlerinizi geçiriyor olursunuz. Başladığınız projenin vaktinde bitmemesi imkansız.
Hava burçlarıyla oldukça iyisiniz : İkizler, Terazi ve Kovanın rekabetçi ruhlarını ve harekete geçmekte zorlanmamalarını seviyorsunuz. Onlardan her ekibe lazım.
Toprak burçlarıyla ortalama ilişkiler : Boğa, Başak ve Oğlak sizin en tercih ettiğiniz iş arkadaşlarınız değillerdir.
Su burçlarıyla aynı ekipte olmaktan çekinin : Yengeç, Akrep ve Balık sizin için fazla duygusal. Özellikle hızla bitmesini istediğiniz projeleri yavaşlatan kişiler de onlar.
>>> Yaylara uygun meslekler : Yazar, kaşif, uzun yol gemi kaptanı, senarist, asker, filozof

  OĞLAK


Toprak grubu burçlarıyla en iyi uyum: Boğa ve Başak arkadaşlıklarından emin olabileceğiniz, sırtınızı onlara verebileceğiniz güvenilir kişilerdir. Yalnız dikkat, eğer yaratıcılık gerektiren bir işteyseniz bütün ekip toprak grubundan oluşmamalı.
Ateş grubu ile iyi anlaşırsınız: Koç, Aslan, Yay size enerji veren, iş yerinde iyi vakit geçirmenizi sağlayan kişilerdir.
Su grubuyla ilişkiler ortalama: Yengeç, akrep ya da balık, ekibinizde varlığı ile yokluğu bir olan kişiler.
Hava grubu ile fena değilsiniz: İkizler, terazi ve kova burçlarıyla genel olarak anlaşırsınız. Fakat sizin üssünüz olmaları durumunda biraz sıkıntı çekebilirsiniz. 
>>> Oğlaklara uygun meslekler : Dil bilimci, heykeltraş, cerrah, mimar, tasarımcı, öğretmen, yazar

 KOVA

Diğer hava burçlarıyla iyi bir uyum : İkizler ve terazi burçlarındaki iş arkadaşlarınızla uyum içinde çalışmamanız için hiçbir sebep yok.
Su grubu ile harika iş çıkartırsınız: Yengeç, Akrep ve Balık burçlarıyla fikir alışverişleriniz hep çok verimli geçiyor. Onların anlayışlı yapılarını ve iyi bir dinleyici olmalarını takdir ediyorsunuz.
Toprak burçlarıyla işiniz biraz zor: Boğa, Başak be Oğlaklarla çalışırken hep bir tedirginlik hissediyorsunuz. Onlar çok hırslı. Sizin tarafınızda olduklarına eminseniz, inanın ellerinden geleni işlerini geliştirmek için yapacaklardır.
Ateş burçlarıyla farklı bir deneyim: Koç, aslan ve yay burçlarıyla çok iyi anlaştığınız söylenmese de beraber harika işler çıkartabiliyorsunuz. Onlarla tarif edilmez bir tamamlayıcılık içindesiniz.

>>> Kovalara uygun meslekler : İnsan kaynakları, gazeteci, serbest meslek, arkeolog, avukat

 BALIK

Toprak grubu burçları ile uyum var : Uyum var fakat o uyumu bulup çıkartmak gerek.. Çünkü boğa, başak ve oğlak burçlarıyla ilk bakışta anlaşamanız çok doğal. Onlara vakir tanımalısınız.
Ateş grubu ile ilişkiler iyi : İş alanında dinamizme bağlı çok iyi anlaşabilirsiniz. Onların özgür yapısı sizin de size özgü hayallerinizi ön plana çıkarmaya yarayacaktır.
Hava grubu burçlarıyla anlaşabilirsiniz : İletişim üzerine olan konularda hava grubu burçlarıyla iyi anlaşırsınız. Fakat ekibinizdeki kişiler sizinle aynı kabiliyetlerde değil, farklı alanlarda olmalı.
Su grubu ile bazen zorluk çıkabilir : Yaratıcılık ve hassaslık üzerine aynı şeyleri düşünüyorsunuz. Fakat su grubundan kişilerle etrafınız çevriliyse çok verimli bir ortamda değilsiniz demektir. 

>>> Balıklara uygun meslekler : 
Müzisyen, doktor, sosyolog, proje yönetimi, psikolog

BURÇLARIN SAÇ STİLLERİ



BURÇLARIN SAÇ STİLLERİ


      Astroloji, hepimiz için en orta nokta konulardan olduğuna göre burçlarla ilgili pek çok başlıkta ilgimizi üzerine alabiliyor.
    Meraklı gözleri üzerine çeken en önemli başlıklardan biri de; burçlara göre saç kesimleri.









koç burcu saç stili ile ilgili görsel sonucu


Koç Burcuna Saç Modeli Önerisi:

 Bu burçtaki kadınlar; duygularını açıkça belli eder, cesur, canlı ve aktiftirler. Günlük hayatlarında çok heyecanlı ve pratik olduklarından, modern tarzda kesilmiş kısa bir saç modeli tam da koç burcu kadınına göre. Uzun saçlara sahip koç burcu kadınları ise saçlarını açık bırakmaktan hoşlanmaz. Genellikle atkuyruğu şeklinde saçlarını toplar. Düzgünce toplanmış bir atkuyruğu için, saç nemli iken bir miktar pürüzsüzleştirici saç kremi uygulanabilir.







Ä°lgili resim


Boğa Burcuna Saç Modeli Önerisi:

 Boğa burcu kadınları dost canlısı, güvenilir, sabırlı, bir o kadar inatçı bir yapıya sahiptir. Çılgın, havai, ayakları yere basmayan birisi olduğunu kimse söyleyemez. Güzelliği, cazibesi ve tüm kadınsı özelliklerine karşın kendini koruyabilen, aklı başında bir yapıya sahiptir. Bu özelliklerinden dolayı, abartılı saç modelleri onlara göre değildir; kendilerine hiç yakıştıramazlar. Doğal görünümlü dalgalar ya da düz fön yapılmış saçlar daha çok hoşlarına gider.







ikizler burcu saç stili ile ilgili görsel sonucu



İkizler Burcuna Saç Modeli Önerisi: 


Monotonluktan uzak, hareketli ve sevecendirler. Çevrelerindeki insanlarla son derece kolay ilişki kurabilirler. Sürekli özen gerektiren, şekil verilmesi gereken saçlar ikizler burcu kadınlarına göre değildir. Değişikliğe açık bir yapıya sahip olduklarından kullanışlı, kolay şekil alan modelleri denemekten kaçınmazlar. Ancak tercih edecekleri modelin, doğal bir görünüme sahip olması gerekir.









yengeç burcu saç stili ile ilgili görsel sonucu




Yengeç Burcuna Saç Modeli Önerisi: 


Yengeç: Yengeç burcu kadını naif, duygusal ve sevecen bir yapıya sahiptir. Güvenmediği kişilerin kendisine yaklaşmasına asla izin vermez. Bu nedenle gerektiğinde kendisini gizleyebileceği uzun saçları olmalı. Abartıdan uzak, doğal görünümlü dalgalar tam yengeç burcunu göre.








Ä°lgili resim

Aslan Burcuna Saç Modeli Önerisi: 


Aslan: Adından da anlaşılacağı gibi, asalet ve ihtişam aslan burcu kadınının özeliklerindendir. Hayatı, heyecanlı ve lider bir kimlikte yaşamaktan büyük zevk duyarlar. Doğal ve sade bir şekil verilmiş saç modeli aslan kadınına göre değildir. Bu sebeple gösterişli, dikkat çeken, çarpıcı ve yenilikçi saç modelleri tam aslan burcu kadınlarına göredir. Değişiklik yapmaktan korkmayın.






yengeç burcu saç stili ile ilgili görsel sonucu

Başak Burcuna Saç Modeli Önerisi:


 Başak: Mükemmeliyetçilik, başak burcu kadınının doğasında vardır. Dağınıklığın hiçbir türüne dayanamayan başak burcu kadınları, aynı zamanda her konuda da oldukça dakiktirler. Evlerinde ve iş hayatlarında gösterdikleri titizliği saçlarına da gösteren başak burcu kadınlarının saçları daima düzgün, bakımlı ve özenli olmalıdır. Saçlarına düzenli bir görünüm vermek için saç spreyi ve briyantinden faydalanabilirler.







Ä°lgili resim



Terazi Burcuna Saç Modeli Önerisi: 


Terazi: Cazibeli ve esprili bir yapıya sahip olan terazi burcu kadınları, aynı zamanda konfora ve lükse düşkündürler. Tercih edecekleri saç modeli kesinlikle sade, şık; ama bir o kadar da dikkat çekici olmalıdır. Ancak abartı ve gösterişten uzak durmaya çalışmalılar.






yengeç burcu saç stili ile ilgili görsel sonucu

Akrep Burcuna Saç Modeli Önerisi:


Akrep: Şimdiye kadar her istediğini elde eden biriyseniz tam bir akrep burcu kadınısınız demektir. Akrep burcu kadını ne istediğini bilir ve hedefine odaklanır. Akrep burcu kadınını yakından tanımayanlar, sakin ve soğuk bir yapısı olduğunu düşünür. Ancak durum tam tersidir. Buna bağlı olarak mükemmel şekillendirilmiş saçlar ve her zaman bakımlı görünmek en büyük özelliklerindendir. Tercih ettikleri saç modeli yumuşak ve kadınsı olmalıdır.




yengeç burcu saç stili ile ilgili görsel sonucu

Yay Burcuna Saç Modeli Önerisi:


 Yay: Bağımsız olmaları, yay burcu kadınlarının tipik karakteristik özelliklerindendir. Ani kararlar alıp, aldığı kararları çiğnemek yine yay burcu kadınına özgü bir davranıştır. Yay burcu kadını jöle ve sprey türü saç şekillendirme ürünlerinden pek hoşlanmadığı için, yumuşakça dökülen saç modellerini kullanmayı tercih ederler. Saçlarını şekillendirmek için hafif bir saç kremi ve doğal formüllü bir şekillendirici tercih edebilirler.




yengeç burcu saç stili ile ilgili görsel sonucu


Oğlak Burcuna Saç Modeli Önerisi 


Oğlak: Sorumluluk sahibi, güvenilir, hırslı ve çalışkan. Oğlak kadınlarını bu şekilde tarif etmek doğru olacaktır. Her konuda sergilediğiniz sağlam duruşunuz, saçlarınızla ilgili tercihlerinizde de kendisini belli ediyor. Bu sebeple saçlarının bozulmasını önleyen ve her telin yerli yerinde durmasını sağlayan sprey ve jöle gibi şekillendiricilerden faydalanabilir.









yengeç burcu saç stili ile ilgili görsel sonucu


Kova Burcuna Saç Modeli Önerisi 

Kova: Bu burca mensup kadınları tarif etmek için söze, prensip sahibi ve mücadeleci olduklarını söyleyerek başlayabilirsiniz. Sıra dışı zevklere ve güçlü inançlara sahip kova burcu kadınları karmaşık saç modellerinden hoşlanmaz. Modern, ışıltılı ve bakımlı görünen saç modelleri tam kova burcu kadınlarına göredir. Kişisel saç bakımlarına özen gösterip, uygun ürünleri kullanmayı ihmal etmezler.


yengeç burcu saç stili ile ilgili görsel sonucu


Balık Burcuna Saç Modeli Önerisi

 Balık: Romantik, duygusal, güçlü sezgilere sahip olduklarını söylemek abartılı olmaz. Balık burcu kadınları sezgileri ile hareket etmeyi severler. Hassas ve duygusal karakterleri saçlarına da yansıyan balık burcu kadınları, saç boyama gibi kimyasal uygulamalardan uzak durmak isterler. Saçlarında bitkisel boyalar ve alkol oranı düşük şekillendiriciler kullanmaya özen göstermelilerdir.








BURÇLARDA AYAKKABI MODELLERİ

                              B URÇLARDA AYAKKABI MODELLERİ    Koç burcu  Koç burcu, hareketli olduğu için farklı  spor  ayakkabılar...