23 Mayıs 2018 Çarşamba

BURÇLAR KUŞAĞI

Ä°lgili resim






                                    BURÇLAR KUŞAĞI


BURÇLAR  KUŞAĞINDA OĞLAK

Burçlar kuğağında yönetici gezegeni Satürn olan Oğlak burcunun, Uğurlu Taşı; Lal, uğurlu sayısı; 9, Uğurlu renkleri ise Kurşuni ve koyu kahverengidir. Kişilik olarak, bilgilenmeyi ifade eden, onuncu evi temsil eder. Burçlar kuşağının kendine yeterli gelen burçlarından biridir. Fayda ve pratik toprak grubu ile ilişkilendirilir, cesaret ve girişim ise öncü niteliktir



BURÇLAR KUŞAĞINDA KOÇ

Yönetici gezegeni Mars olan Koç burcunun simgesi Koç veya Koç'un baş kısmıdır. Uğurlu sayısı; 9, uğurlu rengi; nar çiçeğidir. Uğurlu taşı; Ametisttir. Kişiliğimiz, fiziksel görünüşümüz ve başlangıçlar ile ilişkilendirilen, birinci evi temsil eder. Pozitif, ateş grubuna bağlıdır ve erkeksi bir burçtur. Başlangıç ve yenilik ile ilişkilendirilen birinci evi yönetir. Lider niteliklere sahiptir.



BURÇLAR KUŞAĞINDA BALIK

Yönetici gezegeni Neptün olan Balık burcu, burçlar kuşağının son burcudur. Uğurlu taşı; Aquamarine, uğurlu sayısı; 7, Uğurlu rengi ise Turkuaz'dır. Ruhsallık, sırlar ve iç dünya ile ilişkilendirilen, on ikinci evi temsil eder. Negatif, Su grubuna bağlıdır. Dişi burcudur. Değişkenlik ile niteliklendirilir.



BURÇLAR KUŞAĞINDA KOVA


Kova burcu Uranüs gezegeninin yönetimi altında bulunmaktadır ve sabit, hava grubuna bağlıdır. Erkeksi, pozitif niteliktedir. Bir kovadan akan su, simgesi olarak bilinir. Dostlar ve hayalleri evi olarak adlandırılan on birinci evi temsil eder. Uğurlu günü; pazar, uğurlu sayısı; 4, uğurlu renkleri; yeşil ve mavi tonları ve uğurlu taşı ise; Yeşim'dir.



BURÇLAR KUŞAĞINDA BOĞA

Yönetici gezegeni, aşk tanrıçası olarak bilinen Venüs olan Boğa burcunun simgesi Boğa veya Boğa'nın baş kısmıdır. Maddiyat, para ve güç ile ilişkilendirilen, ikinci evi temsil eder. Uğurlu sayısı; 6, uğurlu rengi; pembe ve uğurlu taşı; zümrüt'tür. Negatif, toprak grubuna bağlıdır ve dişi burcudur. Sabit niteliklidir. 



BURÇLAR KUŞAĞINDA İKİZLER

İkizler burcunun yönetici gezegeni Merkür, simgesi ise tıpkı kişiliği gibi çift karakterli olan, burcunun adıyla aynı olan ikiz'dir. Eğitim, zeka, konuşma ve yenilikler ile ilişkilendirilen, üçüncü evi temsil etmektedir. Uğurlu sayısı; 5, uğurlu rengi; Mavi ve Sarı, Uğurlu taşı ise Akik'tir. Pozitif, hava grubuna bağlıdır ve erkeksi burçtur. Değişken niteliktedir.



BURÇLAR KUŞAĞINDA YENGEÇ

Yengeç burcunun yönetici gezegeni Ay'dır. Simgesi burcunun adı olan yengeç canlısıdır. Değişken niteliktedir. Dişi burçtur ve Negatif, su grubuna bağlıdır. Uğurlu sayısı; 2, uğurlu rengi; Eflatun, uğurlu taşı; inci'dir Ev, aile ve yakın ilişkiler ile ilişkilendirilen, dördüncü evi temsil eder.



BURÇLAR KUŞAĞINDA ASLAN


Yönetici gezegeni tıpkı kendisi gibi sıcak ve parlak olan Güneş'tir. Simgesi hayvanlar aleminin kralı olan Aslan'dır. Yaratıcılık, sevgi ve tutku ile ilişkilendirilen, beşinci evi temsil eder. Uğurlu rengi; Altın rengi, uğurlu sayısı; 1, uğurlu günü; pazar ve uğurlu taşı; safir'dir. Pozitif, ateş grubuna bağlıdır. Sabit niteliktedir ve erkeksi burçtur.



BURÇLAR KUŞAĞINDA BAŞAK

Başak burcunun yönetici gezegeni Merkür'dür. Negatif, toprak grubuna bağlıdır. Dişi burçtur ve değişken niteliktedir. Simgesi ise, elinde başak tutan bir kızdır. Çalışma ve sağlık evi olan, altıncı evi temsil eder. Uğurlu rengi; Mavi, uğurlu sayısı; 5, uğurlu taşı; safir, uğurlu günü; çarşambadır. 



BURÇLAR KUŞAĞINDA TERAZİ

Terazi burcu aşk tanrıçası olarak bilinen Venüs tarafından yönetilmektedir. Pozitif, hava grubuna bağlıdır ve erkeksi, öncü niteliktedir. Sembolü ise elinde terazi tutan bir erkek veya sadece terazidir. Ortaklık ve evlilik evi olarak bilinen yedinci evi temsil etmektedir. Uğurlu günü; Cuma, uğurlu sayısı; 6, uğurlu rengi; pastel tonlar ve uğurlu taşı; zümrüt'tür. 



BURÇLAR KUŞAĞINDA AKREP

Akrep burcunun yönetici gezegeni Plüton'dur ve sembolü ise çöl akrebidir. Negatif, su grubuna bağlıdır. Sabit ve dişi niteliktedir. Miras ve yenilenme evi olarak bilinen sekizinci evi temsil eder. Uğurlu sayısı; 9, uğurlu renkleri; kırmızı ve siyah, uğurlu taşı; opal ve uğurlu günü; salı'dır.



BURÇLAR KUŞAĞINDA YAY

Jüpiter'in yönetimi altında bulunan Yay burcu, değişken, ateş grubuna bağlıdır. Erkeksi, negatif niteliktedir. Sentor olarak bilinen, yarı insan, yarı at olan, elindeki oku fırlatmaya hazır mitolojik bir varlık ile simgelendirilmiştir. Seyahat, felsefe, eğitim ve din ile ilişkilendirilen dokuzuncu evi temsil eder. Uğurlu sayısı; 3, uğurlu rengi; mor, uğurlu günü; perşembe ve uğurlu taşı ise; Turkuaz ve topaz'dır.





BURÇLAR KUŞAĞI ile ilgili görsel sonucu












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BURÇLARDA AYAKKABI MODELLERİ

                              B URÇLARDA AYAKKABI MODELLERİ    Koç burcu  Koç burcu, hareketli olduğu için farklı  spor  ayakkabılar...